Biggelaar Machines

Gebruikte Genie hoogwerker kopen? | Biggelaar Machines

Voordelig een Genie schaarhoogwerker kopen? Bij Biggelaar Machines vindt u een grote voorraad gebruikte hoogwerkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen!

 

Genie hoogwerker kopen

 

Wilt u voordelig een Genie hoogwerker kopen, dan bent u bij Biggelaar Machines aan het juiste adres! Bij ons vindt u altijd een wisselende voorraad tweedehands schaarhoogwerkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs: met een gebruikte Genie hoogwerker van Biggelaar Machines zit u altijd goed!

 

Ons assortiment Genie hoogwerkers

 

In het assortiment van Biggelaar Machines vindt u gebruikte rups- en schaarhoogwerkers van bekende merken als Genie, JLG en Snorkel die door ons ingekocht worden bij verhuurbedrijven, domeinen en faillissementen. Aangezien wij alleen maar tweedehands hoogwerkers aanbieden, is onze voorraad altijd wisselend. Eén ding hebben onze producten echter gemeen: elke hoogwerker uit het assortiment van Biggelaar Machines voldoet altijd aan alle kwaliteitseisen.

 

In ons gevarieerde assortiment vindt u een rups- of schaarhoogwerker voor elk budget. Op onze website vindt u onze actuele voorraad en een gedetailleerde beschrijving en duidelijke foto’s van elke hoogwerker die te kopen is bij ons. 

 

Heeft u vragen over een hoogwerker uit ons assortiment of bent u op zoek naar een specifieke tweedehands Genie hoogwerker en kunt u deze niet vinden op onze website? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, onze medewerkers helpen u graag verder. 

 

Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

 

Bent u op zoek naar onderdelen voor een Genie hoogwerker?

 

Bent u op zoek naar onderdelen voor een Genie hoogwerker? Ook daarvoor kunt u bij Biggelaar Machines terecht! Neem contact met ons op, stuur ons de specificaties de Genie schaarhoogwerker of het gewenste onderdeel en wij gaan voor u aan de slag!   

 

Over Biggelaar Machines

 

Biggelaar Machines werd in 1964 opgericht en koopt sindsdien nieuwe en gebruikte machinerieën zoals hoogwerkers, trilmachines, generatoren en breekhamers in bij verhuurbedrijven, domeinen en faillissementen. Voor onderdelen als motoren, kabels en koppelingen en partijen producten en goederen kunt u tevens bij ons terecht. 

 

Wij hebben een zeer brede, altijd wisselende voorraad. Ook als u zelf iets aan te bieden heeft, horen wij graag van u! 

 

Contact

 

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Wij heten u van harte welkom aan de Oudestraat in Gemert. Onze medewerkers staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee en voorzien u altijd van eerlijk en deskundig advies! Heeft u vragen over ons aanbod of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op via onze website, via 0492 361 953 of door een mail te sturen naar info@biggelaar.eu. Wij helpen u graag verder! 

 

Terug naar home