Biggelaar Machines

Gebruikte hoogwerker kopen? | Biggelaar Machines

Voordelig een hoogwerker kopen? Bij Biggelaar Machines vindt u altijd een grote voorraad gebruikte hoogwerkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen!

 

 

Tweedehands hoogwerker kopen

 

Wilt u voordelig een hoogwerker kopen, dan bent u bij Biggelaar Machines aan het juiste adres! Bij ons vindt u altijd een wisselende voorraad gebruikte hoogwerkers van topmerken als Genie en JLG die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs: met een tweedehands hoogwerker van Biggelaar Machines.

 

Ons assortiment gebruikte hoogwerkers

 

In het assortiment van Biggelaar Machines vindt u gebruikte hoogwerkers van bekende merken als Genie, JLG en Snorkel die wij inkopen bij verschillende verhuurbedrijven, failissementen, en overheidsinstanties. Aangezien wij enkel tweedehands hoogwerkers aanbieden, is onze voorraad altijd wisselend. Eén ding hebben onze producten echter gemeen: elke gebruikte hoogwerker die wij verkopen voldoet 100% aan alle kwaliteitseisen.

 

Bij Biggelaar Machines hebben wij een hoogwerker voor elk budget. Op onze website vindt u onze actuele voorraad en een gedetailleerde beschrijving en duidelijke foto’s van elke gebruikte hoogwerker die te kopen is bij ons. Heeft u vragen over een bepaalde hoogwerker uit ons assortiment, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

 

Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

 

Een andere tweedehandse hoogwerker kopen?

 

Wilt u graag een specifieke gebruikte hoogwerker kopen of bent u op zoek naar bepaalde onderdelen en vindt u deze niet terug op onze site? Stuur ons dan de specificaties van de door u gezochte hoogwerker of het gewenste onderdeel en wij gaan voor u aan de slag!   

 

Over Biggelaar Machines

 

Biggelaar Machines werd in 1964 opgericht en koopt sindsdien nieuwe en gebruikte machinerieën zoals hoogwerkers, trilmachines, generatoren en breekhamers in bij verschillende verhuurbedrijven, failissementen, en overheidsinstanties. Ook voor onderdelen als motoren, kabels en koppelingen en partijen producten en goederen kunt u bij ons terecht. 

 

Wij hebben een zeer brede, altijd wisselende voorraad. Heeft u zelf iets aan te bieden of bent u op zoek naar een specifiek product, dan horen wij graag van u! 

 

Contact

 

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Oudestraat in Gemert. Onze medewerkers staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee en voorzien u altijd van eerlijk en deskundig advies! Heeft u vragen over ons aanbod of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op via onze website, via 0492 361 953 of door een mail te sturen naar info@biggelaar.eu. Wij helpen u graag verder!

Terug naar home