Biggelaar Machines

Gebruikte rupshoogwerker kopen? | Biggelaar Machines

Voordelig een rupshoogwerker kopen? Bij Biggelaar Machines vindt u altijd een grote voorraad gebruikte hoogwerkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen!

 

Tweedehands rupshoogwerker kopen

 

Wilt u een betaalbare rupshoogwerker kopen, dan bent u bij Biggelaar Machines aan het juiste adres! Bij ons vindt u altijd een wisselende voorraad gebruikte rupshoogwerkers van topmerken als Aichi die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Bij Biggelaar Machines krijgt u altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

 

Ons assortiment gebruikte rupshoogwerkers

 

In het assortiment van Biggelaar Machines vindt u tweedehands rupshoogwerkers van bekende merken die wij inkopen bij verhuurbedrijven, domeinen, faillisementen. Omdat wij enkel gebruikte hoogwerkers aanbieden, is de voorraad van Biggelaar Machines altijd wisselend. Twee dingen hebben al onze rupshoogwerkers en andere producten gemeen: ze voldoen 100% aan alle kwaliteitseisen en zijn altijd scherp geprijsd.

 

In het assortiment van Biggelaar Machines vindt u een hoogwerker voor elk budget. Onze actuele voorraad is te vinden op onze website. Hier vindt u tevens een gedetailleerde beschrijving en duidelijke foto’s van elke gebruikte rupshoogwerker die te kopen is bij ons. Heeft u vragen over een rupshoogwerker uit ons assortiment, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u altijd graag verder. 

 

Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

 

Wilt u een andere tweedehandse rupshoogwerker kopen?

 

Bent u op zoek naar een specifieke gebruikte rupshoogwerker of zoekt u bepaalde onderdelen en vindt u deze niet terug op onze site? Neem dan contact met ons op en stuur ons de specificaties van de door u gezochte rupshoogwerker of het gewenste onderdeel en wij gaan voor u aan de slag!  

 

Over Biggelaar Machines

 

Biggelaar Machines werd in 1964 opgericht en koopt sindsdien nieuwe en gebruikte machinerieën zoals rupshoogwerkers, trilmachines, generatoren en breekhamers in bij verhuurbedrijven, domeinen en faillisementen. Ook voor onderdelen als motoren, kabels en koppelingen en partijen producten en goederen kunt u bij ons terecht. 

 

Wij hebben een zeer brede, altijd wisselende voorraad. Heeft u zelf iets aan te bieden of bent u op zoek naar een specifiek product? Ook dan horen wij graag van u! 

 

Contact

 

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Oudestraat in Gemert. Onze medewerkers staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee en voorzien u altijd van eerlijk en deskundig advies! Heeft u vragen over ons aanbod of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact met ons op via onze website, via 0492 361 953 of door een mail te sturen naar info@biggelaar.eu. Wij helpen u graag verder!

 

Terug naar home