Biggelaar Machines

Gebruikte schaarhoogwerker | Biggelaar Machines

Een gebruikte of tweedehands schaarhoogwerker aanschaffen? Biggelaar Machines heeft een ruim assortiment schaarliften voor een betaalbare prijs. Bekijk de schaarhoogwerkers op onze website!

 

 

Gebruikte of tweedehands schaarhoogwerker

 

Bent u op zoek naar een gebruikte schaarhoogwerker met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan vindt u bij Biggelaar Machines gegarandeerd een geschikt exemplaar. Wij kopen onze machines in bij verschillende verhuurbedrijven, failissementen, en overheidsinstanties. Daardoor hebben we een uitgebreid en regelmatig wisselend assortiment bestaande uit topmerken. Onze schaarliften staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarbij ervaart u optimaal gebruiksgemak.

 

Over de schaarhoogwerker of schaarlift

 

Een schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genaamd, is de ideale machine om op een grote hoogte werkzaamheden uit te voeren. Hoe meer scharen de hoogwerker heeft, hoe hoger de machine kan gaan. Onze gebruikte schaarhoogwerkers zijn eenvoudig te bedienen met een bedieningspaneel op het platform. Zo kunt u op de hoogwerker blijven staan om hoger en lager te gaan of naar voor en achter te rijden. Hierdoor zijn de schaarliften bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Elektrisch en op diesel aangedreven schaarhoogwerkers

 

Wij hebben zowel elektrische schaarhoogwerkers als op diesel aangedreven schaarliften bij Biggelaar Machines. Deze hoogwerkers zijn allebei geschikt om veilig en efficiënt op hoogte te werken. Een tweedehands schaarhoogwerker die op diesel aangedreven is leent zich goed voor het uitvoeren van werkzaamheden buiten en het vervoeren van zwaar gereedschap. Ook kan dit type schaarlift op diverse ondergronden werken, waaronder bijvoorbeeld op een ruw oppervlak. Een elektrische schaarhoogwerker kan binnen en buiten gebruikt worden.

 

Tweedehands schaarhoogwerker kopen

 

Bij Biggelaar Machines bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een gebruikte schaarhoogwerker. Om u te allen tijde de hoogste kwaliteit te garanderen, hebben wij uitsluitend gebruikte schaarliften van topmerken in ons assortiment. Denk hierbij aan kwalitatieve merken zoals JLG en Genie. Doordat onze schaarhoogwerkers tweedehands zijn, kunnen wij deze tegen een zeer betaalbare prijs aanbieden. 

 

Vragen of advies nodig? Neem meteen contact op met ons

 

Heeft u vragen over een gebruikte schaarhoogwerker of wenst u meer informatie met betrekking tot een bepaald product? Neem dan meteen contact op met ons en wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de geschikte schaarlift. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0492 36 19 53, via mobiel op 0650 93 08 75 of door een mail te sturen naar info@biggelaar.eu. Daarnaast bent u van harte welkom om ons te komen bezoeken op onze locatie in de Oudestraat 143 te Gemert. Biggelaar Machines staat voor u klaar.

 

Terug naar home